MUSIC WEEK FESTIVAL IPAK 3 DANA, ALI U POJAČANOM SASTAVU: NASTUPAJU KARLEUŠA I SENIDA

MUSIC WEEK FESTIVAL IPAK 3 DANA, ALI U POJAČANOM SASTAVU: NASTUPAJU KARLEUŠA I SENIDA

Iako je najavljen kao četvorodnevni muzički događaj, Belgrade Music Week festival trajaće 3 dana, objavili su organizatori iz Skymusica. Festival će biti održan na Ušću od 27.do 29. avgusta, a kao pojačanje već impresivnom spisku izvođača stižu Jelena Karleuša i Senida.

O Karleušinom nastupu na manifestaciji MAC pre dve i po godine, pisalo se danima. Regionalna kraljica trapa, Senida, na prošlogodišnjem MAC-u dobila je čak dva priznanja –Zlatni MAC i priznanje za trap numeru godine. Organizaciju i produkciju je i tada, kao i sada, potpisivao Skymusic, a scenski i video efekti, koreografije, autentičnost nastupa, ostavili su publiku u Areni i TV gledoce iz šest zemalja regiona bez daha. Skymusic i za Belgrade Music Week najavljuje svetsku produkciju i originalne nastupe koji će se pamtiti i prepričavati.

Od 27. do 29. avgusta na Ušću će, u okviru Belgrade Music Weeka nastupiti i Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Lexington, Hurricane, Teodora Džehverović, Edita, Kaya, Daniel Kajmakoski kao i Gazda Paja, Voyage, Nucci, Angellina i mnogi drugi izvođači mlađe generacije.

Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Džalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.

“Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu. ” navode u Skymusicu.

Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima ili putem eFinity aplikacije.

Kapacitet ovogodišnjeg Belgrade Music Week festivala biće ograničen zbog Covid mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili putem online prodaje na sajtu musicweek.rs.

objavljeno: 16. August, 2021

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...