BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa 60% popusta!

Belgrade Music Week, najveći regionalni festival popularne muzike, objavio je prvi talas izvođača koji će zapaliti scenu i podići atmosferu do usijanja na Ušću od 28. do 30. juna.

Ovogodišnji lineup obuhvata neke od najvećih imena na regionalnoj muzičkoj sceni, a među izvođačima koji su potvrdili svoje učešće su Desingerica, Henny, Popov, Pavlov, Nikolija, Inas i Corona & Rimski, što je izazvalo do sada neviđen hype među fanovima. Organizatori najavljuju drugi talas izvođača u UTORAK 7. MAJA u 12:00h.

Na svim Efinity prodajnim mestima i dalje se beleže ogromne gužve, što jasno ukazuje na ogromno interesovanje publike za predstojeći festival, a sav kontigent FAN PIT ulaznica i VIP paketa prodati su za manje od 24 sata.

Posebnu pažnju javnosti i medija izazvalo je dešavanje na eFinity prodajnom mestu u Beogradskoj areni, gde su Desingerica, Henny, Popov i Pavlov lično prodali prve EARLY BIRD ulaznice, čime su svojim najvernijim fanovima omogućili da ih kupe već od 890 dinara. Ova akcija je aktuelna od juče, a ulaznice se prodaju neverovatnom brzinom.

Podsetimo, Belgrade Music Week održaće se od 28. do 30 juna na Ušću i okupiće više od 25 izvođača popularne muzike iz čitavog regiona, a ulaznice za ovaj muzičko scenski spektakl dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

objavljeno: 26. April, 2024

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...