TEA TAIROVIĆ & SAŠA MATIĆ ZA SRETENJE

TEA TAIROVIĆ & SAŠA MATIĆ ZA SRETENJE

Nakon serije nezaboravnih koncerata koji su zatresli planinske vrhove, Kopaonik, najpoznatija ski destinacija u regionu, sprema se za novo poglavlje muzičke euforije u okviru zimskog izdanja Music Week festivala!

Na scenu Event Hall-a hotela GRAND Kopaonik stupaju dve velike zvezde - Tea Tairović i Saša Matić! Datum je označen: četvrtak i petak 15. i 16. februar će biti dani kada će se Kopaonik pretvoriti u epicentar zimskog provoda. Dok Tea Tairović obećava nezaboravan LIVE performans u svom stilu, Saša Matić garantuje veče ispunjeno emocijama i ljubavi.

SKYMUSIC, organizator ovog muzičkog događaja, garantuje da će ovi koncerti biti nešto posebno - publici će biti pružena jedinstvena prilika da uživa u vatrenoj atmosferi, u najvećim hitovima oba izvođača i, naravno, u bezvremenski dobrom provodu koji samo Kopaonik može da ponudi.

Dodatno, Tea Tairović i Saša Matić obećavaju žurku za pamćenje: Tea će svojom energijom i hitovima raspametiti publiku, dok će Matić doneti emotivne trenutke i pesme koje diraju srce. A kada spojite ove dve izuzetne izvođače sa spektakularnom produkcijom SKYMUSIC-a, dobijete formulu za nezaborav.

Ulaznice su već u prodaji, a s obzirom na do sada neviđeno interesovanje za koncerte u okviru zimskog Music Week festivala, očekuje se da će iste biti rasprodate u rekordnom roku. Zato ne propustite priliku da budete deo ovog zimskog spektakla i rezervišite svoje mesto na vreme!

Više informacija potražite na: musicweek.rs

objavljeno: 29. January, 2024

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...