Ema Radujko spremna za spektakl na Ušću: Premijera albuma prvenca i to na festivalu Belgrade Music Week!

Ema Radujko spremna za spektakl na Ušću: Premijera albuma prvenca i to na festivalu Belgrade Music Week!

Ema Radujko, mlada senzacija estradne scene, uzburkala je javnost svojim dolaskom u muzički svet sa samo osamnaest godina, kako svojim vokalnim sposobnostima, tako i atraktivnom izgledu. 

Iako mlada, Ema ne staje i vredno je radila proteklih meseci u studiju na pesmama koje će se naći na prvom albumu. 

Rad i trud su definitivno ono što se isplati i ona polako, ali sigurno korača ka estradnom nebu i gradi svoju muzičku karijeru i to će dokazati u NEDELJU 25. JUNA na najvećem regionalnom festivalu popularne muzike Belgrade Music Week, gde će PREMIJERNO izvesti SVE NUMERE sa albuma.

Nakon velikog odjeka prve pesme i spota, postala je glavna tema rasprava na društvenim mrežama, kojim je podigla standarde i na neki način postala samoj sebi konkurencija. 

Za pozornicu na ovako prestižnom muzičkom festivalu je spremna, a njen novi album Afrodita će upravo tu doziveti veliku premijeru.

Idi mi, dodji mi, Tajno moja (sa Albinom), Žena fudbalera, Coco bani, Polu žena, polu mačka (takođe sa Albinom), Da boli, Tetoviran – pesme su koje će se nakon nastupa defintivno naći na trending listama i koje će publika pevati zajedno u glas, ali i koje će ostati hitovi, što i jeste cilj svakog umetnika. 

Ulaznice za festival Belgrade Music Week su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u tržnom centru Rajićeva (I sprat).

objavljeno: 24. June, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...