Saradnja koju smo svi željno iščekivali - Teodora Džehverović i Albino će ukrstiti svoje glasove premijerno na festivalu Belgrade Music Week!

Saradnja koju smo svi željno iščekivali - Teodora Džehverović i Albino će ukrstiti svoje glasove premijerno na festivalu Belgrade Music Week!

Dobro je poznato da se na Ušću tokom festivala Belgrade Music Week, osim spektakularnih nastupa, premijerno izvode numere, koje definitivno “prete” da postanu veliki hitovi. Upravo to će se dogoditi na ovom izdanju festivala. 

Za samo 10 dana, Teodora Džehverović i Albino će ukrstiti svoje glasove i publici premijerno predstaviti novu numeru pod nazivom “ICE”, festivalsku tematsku pesmu koja će osvojiti srca publike. Pored ovoga, SevenSky porodica najavljuje još mnogo SPEKTAKULARNIH iznenađenja na festivalu.

Ukoliko želiš da sa svojom ekipom uživaš u spektakularnim nastupima više od 30 superzvezda nove generacije koji kreiraju novo lice muzičke industrije, Belgrade Music Week te poziva da iskoristiš jedinstvenu priliku i kupiš 3 ULAZNICE, a TUBORG ICE će ti pokloniti ČETVRTU GRATIS!

Ovogodišnje, peto izdanje, najpopularnijeg letnjeg festivala od 23. do 25. JUNA donosi nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda i apsolutnih vladara YouTube trendinga - Raste, Devita, Voyage-a, Nucci-ja, Crnog Ceraka, Corone & Rimskog, Teodore, Breskvice, Henny-ja, Popova, Amne, Mahrine i mnogih drugih, dok će SKYMUSIC, koji je zadužen za organizaciju festivala, obezbediti najsavremeniju produkciju, savršen zvuk i spektakularne audio-vizuelne efekte, iznova postavljajući visoke standarde u live i entertainment industriji.

Ulaznice za festival Belgrade Music Week su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat).

objavljeno: 23. June, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...