Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite


21.09.2020.

Lexingon, Aco Pejović, Dženan Lončarević napravili sjajnu atmosferu drugog vikenda Cloud Ada manifestacije

Drugi vikend Cloud Ada manifestacije uspešno je završen sinoć, uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite.

Publiku su prvo veče Music Week bara zagrejale mlade zvezde Angellina, Voyage i Breskvica.

„Po drugi put učestvujem na Music Week-u i srećna sam što sam deo ove manifestacije. Radujem se nastupu i potrudiću se da svima koji budu tu ulepšam petak veče dobrom muzikom i atmosferom“ rekla je Angelina pre nastupa.

I zaista, sudeći po sjajnoj atmosferi koja je vladala među publikom mlađe generacije, Angellina, Breskvica i Voyage zaista su dali svoj maksimum i ulepšali veče posetiocima manifestacije.

Na vrhuncu večeri na binu su stupili članovi sastava Lexington, i svojim poznatim hitovima i energičnim nastupom napravili fenomenalnu atmosferu.

Drugi dan Music Week bara počeo je zvucima sevdaha, koji su u poslepodnevnim časovima posetiocima Ade Ciganlije priredili članovi sastava Belgrade Soul Sextet. Za zabavu u večernjim satima bili su zaduženi Mega bend i Aco Pejović, koji je svojim sjajnim nastupom i komunikacijom sa publikom izazvao oduševljenje.

Music Week bar završen je u velikom stilu – u nedelju su na bini nastupili sjajni Dženan Lončarević i Tropico bend.

Publika je bila veoma disciplinovana, i ispoštovala je apele organizatora o držanju distance i poštovanju propisanih mera.

Cloud Ada manifestacija pokazala je da i u doba pandemije koncerti mogu da se održavaju na otvorenom, kada se pronađe pravi model i format događaja koji obezbeđuje i dobru zabavu i sigurnost za posetioce.

Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite Završen Music Week bar na Adi uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije!

efinity on app store efinity on google play