Senidah spremna za spektakl na festivalu Belgrade Music Week!

Senidah spremna za spektakl na festivalu Belgrade Music Week!

Za nešto manje od dve nedelje očekuje nas još jedno uzbudljivo veče i to na lokaciji koja je s godinama postala sinonim za dobar provod.

Na beogradskom Ušću, poslednja nedelja juna, rezervisana je za peto izdanje najpopularnijeg letnjeg festivala, koje nam  donosi nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda i apsolutnih vladara YouTube trendinga. 

Svima je dobro poznato da su se Senidini zaštitni znaci Mišići, Replay, Behute i Balkanka.  Uz samo ova četiri hita, svima je jasno kakav nam se to spektakl sprema na Ušću i to u SUBOTU 24. JUNA.

Popularna Slovenka, uspela je da za veoma kratko vreme privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike vanvremenskim hitom “Mišići”, koji je postao svojevrsna festivalska himna.

Nakon što je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupila, regionalna trep ikona Senidah ove godine posetiće i Ušće i to po treći put.

Njeno prvo pojavljivanje bilo je 2019. godine, kada je ostavila bez teksta energičnim nastupom i hitovima koje su svi pevali u glas.  Dve godine kasnije, Senidah je potvrdila status kraljice festivala, kada se hiljade ljudi sjatilo se na najveću beogradsku livadu kako bi slušali svoje omiljene izvođače, a ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

Ulaznice za festival Belgrade Music Week su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs i na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u TC Rajićeva (I sprat).

objavljeno: 23. June, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...