Belgrade Music Week ove godne u izmenjenom terminu - od 23. do 25. juna na Ušću

Belgrade Music Week ove godne u izmenjenom terminu - od 23. do 25. juna na Ušću

Belgrade Music Week, omiljeni festival popularne i urbane muzike, ove godine biće održan na samom početku leta, od 23. do 25. juna na Ušću, u organizaciji Skymusic-a.

Festival, koji predstavlja budućnost industrije zabave, u svom petom izdanju donosi superzvezde nove generacije i osvajače YouTube trendinga – više od 25 izvođača, predstavnika najvećih regionalnih ikona trap, balkan trap i urban pop muzike i lidera novog muzičkog talasa pobrinuće se za nezabrovno koncertno live iskustvo tokom sva tri festivalska dana. Apsolutni predvodnici novog lica muzičke industrije, uz tehničku produkciju i scenske efekte koji diktiraju standarde live industrije direktno iz kuhinje Skymusic-a, prirediće do sada neviđeni audio – vizuelni spektakl, obećavaju organizatori.

Podsetimo, jedan od najmoćnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope prvi put je održan 2019. godine, a na festivalu su od tada nastupile najveće muzičke zvezde sa naših prostora: Jelena Kareluša, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Relja, Maya Berović, Senidah, Coby, Angellina, Sara Jo, Hurricane, Katarina Grujić, Zera, Nikolija, Mahrina i mnogi drugi. Prošle godine, Grad Beograd je Belgrade Music Week proglasio manifestacijom od značaja za domaću prestonicu.

Ulaznice će se od četvrtka do ponedeljka u ponoć naći u prodaji po poklon cenama, sa čak 60 odsto popusta i biće dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne mobilne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

objavljeno: 15. May, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...