Ekskluzivni paketi hotela Grand tokom dva vikenda Kopaonik Music Week-a

Ekskluzivni paketi hotela Grand tokom dva vikenda Kopaonik Music Week-a

Godinama unazad Kopaonik važi za destinaciju broj jedan kada su u pitanju zimski sportovi, a mart je idealan period za još jednu nezaboravnu zimu na našoj najpoznatijoj planini!

Osim velike količine snega i pogodnijih vremenskih uslova, zaljubljenike u skijanje očekuje i dva vikenda neponovljivih koncerata najvećih regionalnih muzičkih zvezda u okviru sedmog izdanja Kopaonik Music Week-a, 10. i 11. marta i 17. i 18 . marta.

Prvog vikenda festivala, za odličnu atmosferu u Event Hall-u hotela Grand pobrinuće se Saša Matić sa specijalnom gošćom Milicom Pavlović, a već sledećeg dana, na oduševljenje velikog broja fanova, na istom mestu očekuje nas nastup suverenog vladaoca pop scene, Željka Joksimovića. Čitavom ugođaju dodatno će doprineti najsavremenija audio – vizuelna produkcija direktno iz kuhinje Skymusic-a.

Idealan odmor podrazumeva i luksuzan smeštaj i bogatu gastronomsku ponudu, što je i ove godine zagrantovano u najluksuznijem hotelu na Kopaoniku, hotelu Grand. U ponudi su ekskluzivni paketi koji uključuju 3 noćenja sa doručkom, ulaznice za sve koncerte Music Week festivala, kao i popust od 10 odsto na rezervaciju stolova u Grand Event Hall-u i prioritet u odabiru mesta za sam festival. Gostima su, pored navedenog, dostupni i ostali sadržaji, poput luksuznog Spa & Wellness kompleksa, bogata ponuda barova i restorana, i naravno, pogodnosti za skijaše: ski in- ski out i premijum ski servis, seki rental i ski škola.

Uživajte u svim privilegijama i komforu ekskluzivnih Grand Music Week paketa, sa smeštajem i luksuznim sadržajima na lokaciji održavanja festivala!

Rezervišite svoje mesto na vreme pozivom na broj telefona: +381 60 6670 318

objavljeno: 20. February, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...