TOP 3 stvari koje možete da radite na Kopaoniku u martu

TOP 3 stvari koje možete da radite na Kopaoniku u martu

Kopaonik je poznat kao najomiljenija zimska destinacija ljubitelja zimskih sportova, a mart je posebno atraktivan, kako zbog boljih vremenskih i temperaturnih uslova i količine snega, tako i zbog sadržaja koje srebrna planina nudi. Donosimo vam 3 top predloga zašto treba da je posetite baš u martu.

Ski safari

Ski safari je idealan način za sve skijaše da u jednom danu upoznaju ceo Kopaonik. Za njegovo organizovanje potrebno je minimum dva skijaša, uz prethodnu najavu od bar 10 dana. Uglavnom se organizuje nedeljom, a pored obilaska planine i upoznavanja sa stazama, a instruktor, u čijoj pratnji ćete biti, osim saveta kako da poboljšate vaše ski umeće, daće vam i predlog vežbi koje je potrebno da radite kako biste svoj stil podigli da najviši nivo.

Kopaonik Music Week

Najpopularniji zimski festival na ovim prostorima, Kopaonik Music Week, poznat po nastupima najvećih regionalnih zvezda, održava se upravo u trećem mesecu u godini, i rezerevisan je za dva vikenda zaredom. Ove godine, sedmo izdanje festivala vezuje se za 10. i 11. mart, kada će u Event sali hotela Grand prve večeri nastupiti jedan od najpopularnijih folk pevača Balkana, Saša Matić, zajedno sa Milicom Pavlović, koja je najavljena kao njegov specijalni gost. Već sledećeg dana publika će uživati u još jednom muzičkom spektaklu – koncertu jednog od najautentičnijih vokala domaće i regionalne pop scene – Željka Joksimovića.

Iako još nije otkriveno čiji nastupi nas očekuju narednog vikenda, 17. i 18. marta, nema dileme da će provod za pamćenje biti zagarantovan!

Ponuda luksuznih hotela

Savršen spoj idiličnog martovskog skijanja i fenomenalnog noćnog provoda, upotpunjen je ekskluzivnom ponudom u hotelu Grand Kopaonik od 9. do 12.marta 2023. i od 16. do 19 marta 2023.

Gostima su na raspolaganju luksuzni sadržaji, koji uključuju jedinstvenu ponudu smeštajnih kapaciteta, posebno iskustvo u Ether spa & wellness centru na 2000 m2 koje nudi vrhunske usluge relaksacije i revitalizacije, ali i neodoljivu čaroliju ukusa iuz bogatu gastronomsku ponudu barova i restorana koji su deo ovog hotelskog kompleksa.

Gostima su tokom cele godine dostupne i specijalne ponude, o kojima se mogu informisati putem zvaničnog sajta hotela.

objavljeno: 13. February, 2023

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...