Ski opening by Music Week: Aco Pejović senzacionalnim nastupom otvorio ski sezonu na Kopaoniku, željno se iščekuje večerašnji nastup Aleksandre Prijović

Ski opening by Music Week: Aco Pejović senzacionalnim nastupom otvorio ski sezonu na Kopaoniku, željno se iščekuje večerašnji nastup Aleksandre Prijović

Majstor za štimung i jedan od najpopularnijih muških vokala na Balkanu, Aco Pejović, praćen najsavremenijim audio-vizuelnim efektima direktno iz laboratorije Skymusic-a, zapalio je sinoć Event Hall hotela Grand, svečano otvarajući još jednu ski sezonu na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji i regionu u okviru festivala Ski opening by Music Week.

U svom prepoznatljivom maniru, jedan od najvećih boema domaće muzičke scene, nastup je započeo jednom od najpoznatijih narodnih pesama - „Za Ljiljanu“, najavljujući odličan start za žurku koja je trajala duboko u noć. Uz ovacije i gromoglasni aplauz, Aco je publici priredio pravi vremeplov kroz svoje najveće hitove od samih početaka, pa sve do danas, ali i hitove drugih izvođača, pre svega pesme velikog Tome Zdravkovića, čije je numere, za potrebe filma „Toma“ maestralno interpretirao.

Praćen odličnim bendom, tokom više od dva sata pevač je, izvođenjem najpoznatijih narodnih, pop i rok pesama, opravdao status univerzalne muzičke zvezde i izvođača koji sa lakoćom „pliva“ u svim muzičkim žanrovima, ali i još jednom dokazao da su najbolje žurke, sada već tradicionalno, rezervisane za prvu polovinu decembra na Kopaoniku. To će potvrditi i večerašnji nastup još jedne mega zvezde za koju se tražila karta više - Aleksandre Prijović.

Najomiljenija ski destinacija ljubiteljima zimskih sportova u predstojećoj sezoni obećava dobar provod, nezaboravno iskustvo i ekskluzivne sadržaje luksuznih hotela poput hotela Grand Kopaonik i Gorski Hotel & Spa, kao i događaje za koje uvek vlada ogromno interesovanje ljubitelja dobre zabave iz čitavog regiona. Prvi u nizu je doček nove godine u okviru festivala Music Week, koji donosi nastupe Dragane Mirković i Nataše Bekvalac, poslednjeg dana tekuće i prvog dana nove godine.

Delić atmosfere sa sinoćnjeg otvaranja ski sezone na kopaoniku pogledajte ovde:

objavljeno: 10. December, 2022

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...