MUSICWEEK ADA: muzički bar na otvorenom uz poštovanje svih mera

MUSICWEEK ADA: muzički bar na otvorenom uz poštovanje svih mera

Dobra zabava na bezbednom rastojanju – tako se ukratko može opisati ovogodišnji koncept Clouda na Adi Ciganliji, koji je u potpunosti prilagođen novonastaloj epidemiološkoj situaciji.

Za sve one koji su se uželeli izlazaka i koncerata, na tribinama kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji od 11. do 20. septembra biće održan Cloud Ada, u formi bara na otvorenom.

U jedinstvenom ambijentu na jednoj od najlepših letnjih gradskih lokacija, tokom dva vikenda nastupiće najveća imena domaće rok i pop scene. Program od 11. do 13. septembra posvećen je Beer Festu, dok je vikend od 18. do 20. rezervisan za izvođače Music Weeka.

Ovakav koncept muzičkog događaja na otvorenom obezbediće posetiocima maksimalnu sigurnost, tako što će stolovi biti postavljeni na bezbednoj udaljenosti, a sedeća mesta će se popunjavati u skladu sa preporukama koje su na snazi. Za jednim stolom moći će da sedi maksimalno 6 osoba, čime se posetiocima i komfor podiže na znatno viši nivo.

“Sa ciljem da održimo poznati letnji duh Beograda i u ovim vanrednim okolnostima, osmislili smo koncept zabave na otvorenom koji se u potpunosti prilagođava trenutnoj situaciji. Cilj nam je da pomirimo želju Beograđana za izlascima i želju za bezbednim aktivnostima koje podrazumevaju primenu apsolutno svih propisanih mera zaštite. Distanca će biti obavezna na Cloudu, osoblje će nositi maske, i biće preduzete sve ostale mere.”– kažu organizatori iz Skymusica i CEBEFa.

Ulaz je slobodan uz jednu konzumaciju, a broj stolova i mesta je ograničen.

“Sigurnost posetilaca nam je apsolutni prioritet” naglašavaju organizatori i dodaju: “Koncept Clouda je takav da će to biti najsigurnije mesto za zabavu i uživanje ovog leta, po uzoru na muzičke događaje koji su prethodnih nedelja već počeli da se održavaju širom Evrope uz poštovanje distance i ostalih mera zaštite.”

objavljeno: 09. September, 2020

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...