Dodatni polasci vozova povodom festivala Belgrade Beer Fest i Belgrade Music Week

Dodatni polasci vozova povodom festivala Belgrade Beer Fest i Belgrade Music Week

Kako bi se publika što bezbednije vratila svojim kućama za vreme trajanja dva festivala koja će ovog leta obeležiti provod na Ušću, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Srbija Voz odlučili su da udruže snage!

Specijalno za ovu priliku, pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd - Novi Sad i Novi Beograd - Pančevo – Vršac tokom trajanja oba festivala.

 • Za vreme trajanja Belgrade Beer Festa (18-21. avgust), biće uvedeni sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:
  • Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac
  • Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac
  • Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac
  • Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac

 • Za vreme trajanja Music Week Festivala (25-27. avgust), uvode se sledeći dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:
  • Petak, 26. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac
  • Subota, 27. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac
  • Nedelja, 28. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac

Vozovi na relaciji Novi Beograd - Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Svim posetiocima iz navedenih mesta koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je takođe veliki broj polazaka iz Novog Sada i Vršca u okviru redovnog putničkog saobraćaja.

Za festivalske polaske važe specijalne promotivne cene (Novi Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Novi Beograd – Vršac 409,00 RSD), a karte se već od danas mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).

Na Belgrade Beer Festu ove godine nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Massimo, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li i Queen real tribute, a pored bogatog muzičkog programa posetioce očekuju i brojne aktivnosti u Cloud zoni. Ulaz na Cloud zonu je slobodan, dok se na muzički program ulazi kupovinom dve konzumacije za piće.

Belgrade Music Week ugostiće neke od najaktuelnijih izvođaća popularne muzike današnjice, među kojima se nalaze Rasta, Coby, Sara Jo, Angellina, Inas, Nucci, Voyage, Crni Cerak,Corona i Rimski, Gazda Paja, Djexon i Coya, Nikolija, Relja, Devito, Teodora, Indodjija, ali i finalisti IDJShow-a. Za Belgrade Music Week u prodaji su trenutno dnevne ulaznice po promo ceni od 690 dinara za regularne, odnosno 890 dinara za FAN PIT, dok je dostupan i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 1.390 dinara za regularne i 1.790 dinara za FAN PIT za sva tri dana. Ulaznice se mogu nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.

Nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika Srbija voz nastoji da vaše putovanje vozom učini što lepšim i komfornijim, kao i da obezbedi najbezbedniji, najpristupačniji i najkvalitetniji prevoz kako bi upravo vozovi bili vaš prvi izbor!

objavljeno: 04. August, 2022

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...