Novi talas izvođača za Belgrade Music Week festival na Ušću, spremite se za IDJ hitove!


05.07.2022.

Najveći festival popularne muzike u regionu Belgrade Music Week i najveća video produkcija i izdavačka kuća IDVideos ovog avgusta uskrstiće snage, a prethodno su najavljeni i prvi izvođači, među kojima su Voyage, Nucci, Gazda Paja, Corona i Rimski, Crni Cerak i Lacku, Zera, Jackson i Coya, kao i Indodjija. Njima će se na Ušću pridružiti i Teodora, Devito, Relja i Nikolija, a priliku da se po prvi put u okviru nekog festivala predstave publici, dobiće i finalisti IDJShow-a, najboljeg muzičkog takmičenja u regionu!

Teodora, koja je svoju karijeru započela u jednom muzičkom takmičenju pre više godina, danas spada u najveće zvezde na ovim prostorima, čiji nastupi uživo sve ostavljaju bez daha. U svojoj karijeri nizala je brojne hitove poput “Kristijan Grej,” “Pirana”, “Tresi tresi”, “Gasolina”, kao i “Vudu” sa Devitom. Zajedno sa Reljom Popovićem bila je IDJCoach, a njih dvoje najavili su nedavno i saradnju. Relja Popović bivši je član dvojca Elitni odredi i osnivač izdavačke kuće Made in Balkan. Među hitovima po kojima se izdvojila njegova solo karijera nalaze se “Mi amor”, “Maria,”, “Manije”, “Kraj je”, “Princeza na belom”, “Oguccio sam je” i “Meduza”, duet sa Nikolijom.

Za Nikoliju gotovo sigurno može da se kaže da je kraljica novog zvuka. Već godinama drži domaću scenu u svojim rukama, zahvaljujući hitovima “High life,” “Nema limita”, “O bivšima”, “Gringo” i drugim. Po završetku IDJShow-a najavljena je saradnja Nikolije i Amne, pobednice ovog takmičenja. Njena njena nova pesma “Ljubav” koja je inače saradnja sa Devitom jako brzo je osvojila trending i srca publike.

Devito je već dokazao koliku bazu obožavalaca ima svojim prošlogodišnjim nastupom na Ušću, a publika će ponovo imati prilike da ga čuje uživo u Beogradu, te će svi moći iznova da uživaju u planetarnim hitovima ovog izvođača poput “Aligatori”, “Uh”, “Oduzet”, “Bebe”, “Mami“. Njemu će se na bini Belgrade Music Week Festivala pridružiti i Milica Miladinović, poznatija kao Indodjija, nova nada srpske rep scene, poznata po tvrdim rimama i beskompromisnom stavu.

Pred beograsdskom publikom nastupiće i svi finalisti IDJShow-a među kojima su Amna, Mahrina, Stefan Shy, grupa 4Yu, Lores, Natalie, Ermina, Emel, Džodži, Ljupka, Anastasija i Wajz. Oni će pred publikom otpevati svoje pesme koje su uradili za vreme trajanja takmičenja IDJShow, za koje su izbačeni i spotovi na IDJVideos. TV YouTube kanalu, a gotovo svaka od njih bila je u trendingu.

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvoriće Ušće u najveći plesni podijum, koji će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima. Belgrade Music Week deo je Cloud festivalske platforme koja objedinjuje tri najveća beogradska muzička festivala, pretvarajući Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope, sa posetom od preko 900.000 ljudi u prethodnim godinama (u non-covid uslovima).

Vrlo ograničen broj dnevnih ulaznica po promo ceni od 490 dinara za regularne, odnosno 690 dinara za FAN PIT biće u prodaji od utorka, 12. jula tačno u podne. U prodaju će biti pušten i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 990 dinara za regularne i 1.490 dinara za FAN PIT ulaznice za sva tri dana Belgrade Music Week festivala.

Ulaznice će se i ove godine moći nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs. Karte će moći da se nabave i putem direktne fizičke prodaje na blagajni Arene, te u prodajnoj mreži Natura Siberica u Beogradu.

U narednim nedeljama ljubitelje dobrog provoda očekuju nove najave izvođača, kao i najave atraktivnih dodatnih aktivnosti na festivalu. Za najsvežije informacije o Belgrade Music Week Festivalu posetite sajt musicweek.rs, te Instagram profil festivala.

Novi talas izvođača za Belgrade Music Week festival na Ušću, spremite se za IDJ hitove!

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije!

efinity on app store efinity on google play