Danas počinje omiljena 3+1 akcija za Belgrade Music Week festival

Danas počinje omiljena 3+1 akcija za Belgrade Music Week festival

Svega nekoliko dana nakon što je objavljeno da će Belgrade Music Week festival biti održan od 25. do 27. avgusta na Ušću u Beogradu, za ovogodišnje izdanje festivala rasprodato je više od polovine kapaciteta! Zbog velikog interesovanja, omiljena akcija festivalske publike “3+1; sa ekipom na Music Week” vraća se na velika vrata! Za učešće u akciji potrebno je da se okupi ekipa koja će kupiti tri ulaznice po aktuelnim promo cenama iz bilo koje kategorije (regular ili fan pit), nakon čega Tuborg poklanja četvrtu! Akcija počinje danas i traje do isteka zaliha.

Belgrade Music Week festival nedavno je objavio i kompletan lajnap koji čine brojne velike zvezde, među kojima su Rasta, Coby, Sara Jo, Angellina, Inas, Nucci, Voyage, Crni Cerak, Corona i Rimski, Gazda Paja, Djexon i Coya, Nikolija, Relja, Devito, Teodora, Indodjija, ali i finalisti IDJShow-a.

U prodaji su trenutno dnevne ulaznice po promo ceni od 690 dinara za regularne, odnosno 890 dinara za FAN PIT, dok je dostupan i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 1.390 dinara za regularne i 1.790 dinara za FAN PIT za sva tri dana. Ulaznice se mogu nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvoriće Ušće u najveći plesni podijum, koji će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima. Belgrade Music Week deo je Cloud festivalske platforme koja objedinjuje dva najveća beogradska muzička festivala, pretvarajući Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope.

objavljeno: 23. July, 2022

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...