Voyage i Nucci predvode moćni program drugog dana festivala

Voyage i Nucci predvode moćni program drugog dana festivala

Nakon što je prošlog septembra bio najuspešniji festival popularne muzike u regionu, Music Week se i ove godine za finale leta vraća na Ušće još jači. Četvrti Music Week festival biće održan od 25. do 27. avgusta, ovaj put u trodnevnom formatu, a najavljeni su i prvi izvođači koji će za finale leta nastupiti u Beogradu, među kojima su Voyage, Nucci, Gazda Paja, Corona i Rimski, Crni Cerak i Lacku, Zera, kao i Jackson i Coya. Trenutno dva najaktuelnija trep izvođača Voyage i Nucci koji su prošle godine, upravo na Music Week festivalu pokazali koliko publike imaju, kao i zbog čega danas važe za uigrani duo koji svojim nastupima uvek napravi neverovatnu žurku, stižu na Music Week 26. avgusta! Njih dvojica deo su nove generacije muzičara koja je gotovo u potpunosti preuzela muzičku scenu i čiji svi izvođači vrlo brzo bivaju zapaženi zbog svog neupitnog kvaliteta. Iako obojica imaju jake solo karijere, veoma često znaju da obraduju publiku saradnjama i zajedničkim nastupima za koje se uvek traži karta više. Iste večeri nastupiće i vlasnik hitova “Fila i air max”, “Princ belvedere”, “Auslander” i “Pusti majko”, dobro poznati partimejker Gazda Paja, ali i Corona i Rimski, artisti sa izuzetno jakim solo karijerama, koji već godinama zajedno nižu hitove, prepoznatljivi po potpuno novom zvuku, ali i po autentičnim spotovima.

Crni Cerak i Lacku veterani su na muzičkoj sceni, a u poslednjih nekoliko godina proslavili su se klupskim bengerima i fenomenalnim saradnjama kojim su se svrstali među favorite publike, dok će se njima pridružiti i mlada zvezda Zera koja je širu slavu stekla zahvaljujući pesmama “Do zore,” “Da li si” i “Zove”, karakterističnim po mešanju tekstova na srpskom i na nemačkom jeziku. Iza nje su već brojni hitovi, a njene nove pesme “Iz subote u petak” ali i saradnja sa Rastom na pesmi “Moj broj” uveliko se vrte svuda. Iste večeri nastupiće i Indodjija, nova zvezda u usponu, čija je pesma “Pola tri” našla svoje mesto kao jedan od oficijalnih soundtrack-ova za film Južni vetar.

Djexon i Coja, koji će se takođe pridružiti programu drugog dana Music Week festivala osnivači su izdavačke kuće Malahit digital i deo sastava Kurtoazija koji je publici poznat već više od deset godina. U svojoj muzici na kreativan način kombinuju trep i regeton zvuk, a pesma koja će gotovo sigurno osvojiti Ušće jeste hit Meysha.

objavljeno: 04. July, 2022

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...