OTVARANJE SKI SEZONE NA KOPAONIKU UZ EKSKLUZIVNE KONCERTE EDITE I ACE LUKASA


24.11.2021.

Najbolji provod i ove zime je na Kopaoniku, i to uz poštovanje svih propisanih mera. Otvaranje ski sezone 10. i 11. decembra na krovu Srbije proteći će u znaku nastupa najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Uz vrhunsku produkciju i najsavremenije scenske efekte za koje je zadužen Skymusic, velika multifunkcionalna dvorana hotela Grand se već tradicionalno posebno transformiše u najveći plesni podijum, koji svakog decembra ugosti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima povodom otvaranja ski sezone.

Ski Opening na Kopaoniku postao je svojevrsna decembarska tradicija i sinonim za dobar provod i odličnu svirku. Ove godine sezona se otvara 10. decembra uz nastup Edite, dok je 11. decembar rezervisan za koncert Ace Lukasa, dok će kao predgrupa svirati Megabend.

Karte za koncerte Edite i Ace Lukasa besplatne su za goste hotela Grand i Gorski, koji su za svoje posetioce ove godine pripremili brojna iznenađenja.

Nakon 8 meseci rekonstrukcije, čuveni hotel Grand Kopaonik ponovo će otvoriti vrata svojim gostima simbolično na Ski Openingu. Prve goste renoviranog hotela, pored dobro poznate zabave po kojem je događaj godinama poznat, dočekaće potpuno novo izdanje i novi luksuzni sadržaji. Hotel Gorski je za sve goste koji žele da budu deo zimske gorske idile obezbebedio ski paseve i atraktivne popuste za dodatna noćenja.

OTVARANJE SKI SEZONE NA KOPAONIKU UZ EKSKLUZIVNE KONCERTE EDITE I ACE LUKASA

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije!

efinity on app store efinity on google play