Završen Music Week festival: ovi nastupi će se još dugo prepričavati

Završen Music Week festival: ovi nastupi će se još dugo prepričavati

Treći po redu Belgrade Music Week festival uspešno je završen! Natupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na Ušću još dugo će se prepričavati, i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili posle puno vremena.

Zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: dve festivalske večeri pokazale su koliko su muzika i zabava nedostajale svima u prethodnom periodu.

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, širokoj 20m i dugačkoj 14 metara, nastupili su: Jelena Karleuša, Cobi, Senida, Lexington, Vojaž, Edita, Gazda Paja, Angellina i mnogi drugi.

Cobi, Angellina i Tara premijerno su izveli svoje nove pesme pred beogradskom publikom na Ušću, a Cobiju je na bini uručeno i jedno priznanje – nagrada HIT Music Week 2021, koju su mu dodelili slušaoci HIT fm radija za pesmu Leto je.

Dugo iščekivani nastup Jelene Karleuše, koji je držan u strogoj tajnosti do poslednjeg momenta, oborio je s nogu sve prisutne na Ušću. Spektakl na svetskom produkcijskom nivou koji potpisuje Skymusic, sa 400m2 LED ekrana, laserima, pirotehnikom, i do sada neviđenim scenografskim elementima, podigao je lestvicu domaćeg šoubiznisa za stepenik više.

Za potrebe Karlušinog nastupa menjan je kompletni dizajn bine, a pop diva se pojavila na stepenastoj piramidi visokoj 2 metra, dugačkoj i širokoj po 6 metara. Tokom Jeleninog nastupa koji je trajao sat i po vremena, kao specijalna gošća pojavila se Sara Jo koja je svojim pevačkim i plesnim performansom dovela atmosferu do usijanja.

Završnicu Music Week-a obeležio je nastup evrovizijske senzacije Hurricane, a letnja festivalska sezona u Beogradu uspešno je okončana.

Kakva je atmosfera vladala na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u pogledajte u galeriji.

objavljeno: 06. September, 2021

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...