MUSIC WEEK: FINALNA LISTA IZVOĐAČA PO DANIMA

MUSIC WEEK: FINALNA LISTA IZVOĐAČA PO DANIMA

Music Week na Ušću traje od 27. do 29. avgusta, a nastupaju Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Senida, Petar Grašo, Saša Matić i mnogi drugi. Kupljene ulaznice za četvrtak važe za sva tri dana, ili se može izvršiti povrat novca.

Nakon skraćivanja festivala za jedan dan i pojačanja koje je stiglo u vidu novih regionalnih muzičkih zvezda, spisak izvođača za Belgrade Music Week je konpletiran. Na otvaranju festivala, u petak, 27.avgusta, nastupaju Marija Šerifović, Petar Grašo, Saša Matić i Nenad Cvijetić.

U subotu, 28.avgusta, Soccerbet donosi na Ušće najbolji pop zvuk. Te večeri nastupaju Jelena Karleuša, Senida, Edita, Lexington, Kaya i Daniel Kajmakoski. Zatvaranje festivala obeležiće nastupi mladih zvezda popularne muzike

U nedelju 29.avgusta nastupaju: Voyge, Teodora Džehverović, Nucci, Hurricane, Devito, Angellina, Gazda Paja, DJ Mike Ride i Tara.

VAŽNE INFORMACIJE: AKTIVACIJA ULAZNICA, POVRAT NOVCA

Ulaznice kupljene za četvrtak, dan koji je otkazan, važiće za sva tri preostala dana, ili se može izvršiti povrat novca. Potrebno je da kupac pošalje na mail office@etix.rs zahtev za povrat novca sa subject-om "Povrat novca za MW dan 1".

Svaka kupljena ulaznica na nekom od prodajnih mesta za Music Week mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji. Sve informacije o ulaznicama, aktivaciji ulaznica i povratu novca su na sledećem linku.

Kapacitet festivala će ove godine biti ograničen usled mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju posetioce da ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili online na sajtu musicweek.rs. Promotivna cena redovnih dnevnih ulaznica je 490 RSD, cena Fan Pit dnevnih ulaznica je 890 RSD, a dnevna VIP ulaznica je 2.490 RSD.

Nakon sk

objavljeno: 18. August, 2021

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...