Objavljen datum održavanja Belgrade Music Week festivala


24.05.2021.

Belgrade Music Week festival biće održan ove godine od 26. do 29. avgusta na Ušću, najavili su organizatori iz Skymusica. Treće po redu izdanje Belgrade Music Week-a okupiće više od 20 najvećih regionalnih zvezda pop, narodne i trep muzike.

Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week, EXIT, Lovefest, Arsenal fest i Nišville, pokrenuli su nacionalnu kampanju za vakcinaciju, čiji su fokus mladi. Oni pozivaju mlade da daju svoj doprinos vraćanju normalnom životu, preuzmu odgovornost za sebe i svoju okolinu, i vakcinišu se. To je jedini način za ostvarenje postavljenog zajedničkog cilja – da pre 21. juna više od 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije bude vakcinisano što će, između ostalog, omogućiti povratak festivala i koncerata.

Belgrade Music Week je letnje, beogradsko izdanje festivala popularne muzike koji se već godinama održava na Kopaoniku. Zajedno sa Belgrade Beer Festom, Belgrade Music Week čini Cloud festivalsku platformu, koja je 2019. godine na Ušću okupila više od 920.000 ljudi i postala jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije.

Više informacija o izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Music Week festivalu biće objavljeno u narednim nedeljama.

Objavljen datum održavanja Belgrade Music Week festivala

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije!

efinity on app store efinity on google play