ULAZ NA BELGRADE MUSIC WEEK: SVA PITANJA I ODGOVORI


Treći po redu Belgrade Music Week festival održava se ove godine u parku Ušće, od 3. do 4. Septembra. Nastupaju najveća imena domaće i regionalne pop, pop-folk, trap i hip-hop scene

Lineup festivala

MAPA FESTIVALA

Mapa festivala

ULAZI
Kapije Belgrade Music Week festivala otvaraju se svakog dana u 19:00 časova, a zatvaraju se u 2 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće ući na festival.
Zbog očekivanih velikih gužvi na festivalu, apelujemo na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu, ili akreditaciju, uz koje je neophodno pokazati i digitalni zeleni sertifikat ili negativni PCR ili antigenski test. U toku jedne večeri možeš ući na festival samo jednom. Ukoliko izađeš osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra
Prema Zakonu Republike Srbije svako je dužan da sa sobom uvek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu.

USLOVI ZA ULAZAK NA FESTIVAL
Belgrade Music Week se ove godine odvija u specifičnim okolnostima, koje će se odraziti i na procedure ulaska posetilaca, pa time i na brzinu ulaska na festival, a sve u cilju obezbeđivanja bezbednih uslova za održavanje festivala.
Kako bi ulazak na festival protekao neometano i kako se ne bi stvarale velike gužve, neophodna je međusobna saradnja organizatora i posetilaca, i razumevanje za okolnosti pod kojima se festival odvija.

Šta je potrebno za ulazak na festival Belgrade Music Week?
Za ulazak na festival potreban je digitalni zeleni sertifikat kao dokaz o vakcinaciji ili preležanoj bolesti Covid19, ili negativan PCR ili antigenski test čiji rezultat nije stariji od 48 sati.

Da li osobe koje su preležale bolest i one koje su vakcinisane treba da rade test pred ulazak na festival?
Vakcinisani, kao i osobe koje su preležale Covid pre manje od 6 meseci, ne moraju da rade test da bi ušle na festival. Potrebno je da pokažu na uvid digitalni zeleni sertifikat.

Koje osobe su u obavezi da urade test prilikom ulaska na festival?
Sve osobe koje nisu vakcinisane i koje nisu preležale bolest, u obavezi su da urade test, a negativan rezultat testa omogućava im ulazak na festival. Osobe čiji rezultat testa je pozitivan, neće moći da uđu na festival.

Koliko vremena pred dolazak na festival treba uraditi test?
Negativan rezultat testa ne sme biti stariji od 48 sati.

Gde mogu da uradim test koji mi omogućava ulaz na festival?
Antigenski test vrši se u laboratorijama koje pružaju uslugu testiranja na Covid 19.
Organizatori festivala omogućili su testiranje po nižoj ceni u odnosu na redovnu, u iznosu od 490 RSD, za kupce ulaznica, u laboratorijama Aqualab. Spisak 49 lokacija Aqualab laboratorija na teritoriji Srbije nalazi se na ovom linku.
Takođe, testiranje će biti moguće pred ulazak na festival na štandovima Aqualab-a preko puta taksi stajališta kod TC Ušće svaki dan festivala.

Radno vreme štandova za testiranje:
Petak, 3. septembar: od 10h do 00h
Subota, 4. septembar: od 16h do 00h

Kako da izbegnem gužvu prilikom testiranja?
Najsigurniji način da izbegneš gužvu prilikom testiranja i da obezbediš sebi brz i nesmetan ulaz na festival, jeste da testiranje izvršiš u nekoj od laboratorija Aqualab-a dan pred dolazak na festival. Laboratorije se nalaze na teritoriji čitavog Beograda kao i u svim većim gradovima Srbije, a spisak laboratorija je na ovom linku linku.

Koliko traje testiranje?
Testiranje traje manje od 5 minuta, a rezultat se čeka 30 minuta.

U kojoj formi se dobija rezultat testa?
Rezultat testa stiže na e-mail, a ukoliko želiš i odštampanu formu, možeš je preuzeti na štandu kod TC Ušće. Organizatori preporučuju da za ulaz na festival posetioci koriste elektronsku formu rezultata koji je stigao na e-mail, kako bi se izbegle gužve na štandu.

U koliko sati se otvaraju kapije festivala?
Kapije festivala se otvaraju u 19:00h.

Da li se očekuju gužve na ulazu s obzirom na procedure prilikom ulaska?
Na ulazu na festival se očekuju veće gužve nego prethodnih godina, pa organizatori apeluju na posetioce da na festival dođu što ranije, kako bi nesmetano i brzo ušli na festival.

Koja je starosna granica do koje maloletne osobe mogu da uđu na festival bez digitalnog zelenog sertifikata i bez testiranja?
Maloletnicima do 12 godina starosti u pratnji roditelja nije neophodan digitalni zeleni sertifikat niti negativan test, dok roditelj mora posedovati jedan od nabrojanih dokaza o vakcinaciji, preležanoj bolesti ili rezultatima testiranja.
Sve osobe starije od 12 godina za ulaz na festival moraju posedovati jedan od nabrojanih dokaza o vakcinaciji, preležanoj bolesti ili rezultatima testiranja.

ULAZNICE
Ulaznice za Music Week festival mogu se nabaviti:
• Na ulazu na festival, svaki dan od 18 - 02h,
• Putem besplatne eFinity mobilne aplikacije,
• Na prodajnim mestima čiji je spisak na linku

AKTUELNE CENE ULAZNICA
• DNEVNA ULAZNICA: 490 RSD 690 RSD
• FAN PIT DNEVNA ULAZNICA: 890 RSD
• DNEVNA VIP ULAZNICA (VIP Riverside iili VIP Streetside) Promo cena - 2.490 RSD

EFINITY APLIKACIJA
Besplatna mobilna aplikacija eFinity pruža najrazličitije servise iz svih oblasti života - zabave, kulture, umetnosti, turizma i mnogih drugih sfera, i dostupna je na Google Play i App Store.
Putem eFinity aplikacije ovog leta možete na najkomforniji i najbrži način da rezervišete i kupite ulaznice za najveće muzičke događaje i manifestacije, među kojima je trenutno aktuelna ponuda za Belgrade Music Week festival na Ušću.
IOS link za preuzimanje
Android link za preuzimanje

KUPOVINA ULAZNICA PUTEM EFINITY APLIKACIJE
Da biste koristili eFinity aplikaciju i kupili ulaznice za događaj, neophodno je da budete online. Video tutorijal za kupovinu karata putem eFinity aplikacije možete pogledati na ovom linku.

AKTIVACIJA ULAZNICE
Svaka fizički kupljena ulaznica za Belgrade Music Week festival mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji.

AKTIVACIJA ULAZNICE - UKOLIKO JE KUPLJENA NA PRODAJNOM MESTU (HARD TICKET)
Svaka fizički kupljena ulaznica za Belgrade Music Week festival mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji.
Koraci:
Korak 1: Preuzmite besplatnu aplikaciju na linku
Korak 2: Uđite na sekciju Tickets/Ulaznice
Korak 3: Zatim kliknite na Choose an event / Odaberite još i odaberite događaj za koji ste kupili ulaznicu
Korak 4: Zatim kliknete na Activate a ticket / Aktiviraj kartu i skenirajte QR kod sa ulaznice. Ulaznica je nakon toga automatski aktivirana.
Korak 5: Na ulazu na festival pokazaćete QR kod iz aplikacije, ne sa ulaznice, jer unosom u aplikaciju QR kod sa ulaznice (hard ticket) prestaje da važi

Ukoliko vam aktivacija ulaznice ne uspe preko pisanog uputstva pogledajte video ili pozovite podršku (Call centar: +381 11 44 33 70 - radno vreme: svaki dan u nedelji od 08-22h)

AKTIVACIJA ULAZNICE - UKOLIKO JE KUPLJENA PREKO EFINITY APLIKACIJE
Ukoliko je ulaznica kupljena putem aplikacije, nema potrebe za dodatnim aktivacijama. Ulaznicu je potrebno pokazati sa telefona na ulazu.

VAŽNE INFORMACIJE ZA ULAZNICE KUPLJENE ZAKLJUČNO SA 26. AVGUSTOM 2021. (do momenta promene datuma festivala)
SVI KOJI SU KUPILI ULAZNICE ZA BILO KOJI DAN FESTIVALA, ZAKLJUČNO SA 26. AVGUSTOM 2021. GODINE MOĆI ĆE SA TOM ULAZNICOM DA UĐU OBA DANA MUSIC WEEK-A, I PETAK 3. SEPTEMBRA I SUBOTU, 4. SEPTEMBRA.
Period za slanje zahteva za povrat novca i refund je završen.


Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na email office@etix.rs ili pozivom na broj 011 44 33 070

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije!

efinity on app store efinity on google play