ULAZ NA BELGRADE MUSIC WEEK: SVA PITANJA I ODGOVORI 2022


MAPA FESTIVALA

Mapa festivala

Kada i gde se održava Belgrade Music Week festival?

Iako je prvobitno planirano da Belgrade Music Week festival bude održan od 25. do 27. avgusta na Ušću, zbog najavljenih vremenskih neprilika, u dogovoru sa gradskim službama, prvi dan festivala pomeren je sa četvrtka na nedelju 28. avgust, te će tako ova manifestacija biti održana ove nedelje od 26. do 28. avgusta, umesto, kako je prvobitno planirano, od 25. do 27. avgusta. Ostali festivalski dani odvijaju se po planu.

Ko nastupa na ovogodišnjem izdanju festivala i koji dan?

Na ovogodišnjem izdanju Belgrade Music Week festivala nastupaju:
U petak, 26. avgusta: Voyage, Nucci, Crni Cerak i Lacku, Gazda Paja, Corona i Rimski, Zera, Djexon i Coja, Indodjija
U subotu, 27. avgusta: Teodora, Devito, Relja, Nikolija i finalisti najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, IDJShow-a.
U nedelju, 28. avgusta: Rasta, Coby, Sara Jo, Angellina, Inas

DA LI MOGU DA ISKORISTIM KARTU KOJU SAM KUPIO ZA ČETVRTAK 25. AVG ZA NEDELJU 28. AVGUST?

DA! Svi fanovi festivala koji su kupili jednodnevnu ulaznicu za petak 25. avgust, moći će da uđu na festival u nedelju, 28. avgusta.

ŠTA DA RADIM AKO SAM KUPIO KARTU ZA 25. AVG A NISAM U PRILICI DA ODEM U NEDELJU, 28. AVG?

Svi festivalski fanovi koji su kupili ulaznice za prvo veče festivala, odnosno za četvrtak, moći će da refundiraju novac, ukoliko nisu u mogućnosti da dođu na festival u nedelju.

  U nastavku se nalazi uputstvo za refundaciju sredstava
 • Potrebno je poslati zahtev za povrat na mail office@efinity.rs sa sledecim podacima:
  • Ukoliko je ulaznica kupljena na prodajnom mestu: poslati slikanu/ scan ulaznicu + fiskalni račun
 • Navesti ime i prezime i broj žiro računa
  • Ukoliko je ulaznica kupljena preko eFinity aplikacije - potrebno je da pošaljete konfirmacioni mail koji ste dobili prilikom kupovine kako bi Vam novac vratili na platnu karticu

Da li može da se refundira paket ulaznica ili samo ulaznice za četvrtak?

Proces refundiranja moguć je samo za pojedinačnu ulaznicu za četvrtak, 25. avgust.

Kada najranije, a kada najkasnije mogu da dođem i uđem na festival?

Kapije Belgrade Music Week festivala otvaraju se svakog dana u 19:00 časova, a zatvaraju se u 02 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće ući na festival. Zbog očekivanih velikih gužvi na festivalu, apelujemo da na festival dođeš što ranije da izbegneš gužve na kapijama.

Gde mogu da uđem na festival i šta mi je potrebno za ulazak?

Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu, ili akreditaciju.
Ove godine postojaće 3 vrste ulaza na festival:

 • REGULAR ULAZ koji se nalazi sa dve strane festivala – i na bulevaru Nikole Tesle i sa strane reke. Regularni ulaz je na mapi obeležen brojem 1 i rozom bojom, i na njega ulaze svi posetioci koji poseduju regularnu jednodnevnu / paket ulaznicu ili pozivnicu
 • FAN PIT ULAZ koji se takođe nalazi sa dve strane festivala - i na bulevaru Nikole Tesle i sa strane reke. Fan pit ulaz je na mapi obeležen brojem 2 i ljubičastom bojom, i na njega ulaze svi posetioci koji poseduju fan pit jednodnevnu / paket ulaznicu ili pozivnicu. Preporuka za sve posetioce koji imaju fan pit ulaznicu je da idu na ulaz sa strane reke, kako bi se smanjila gužva i rasteretili glavni ulazi na festival
 • VIP ULAZ koji se kao i prethodna dva, nalazi sa dve strane festivala: i na bulevaru Nikole Tesle i sa strane reke. VIP ulaz je na mapi obeležen brojem 3 i narandžastom bojom.

Pozicije svih ulaza obeležene su jasno na mapi na početku teksta.
Prema Zakonu Republike Srbije svako je dužan da sa sobom uvek ima neki od ličnih dokumenata, pa tako i na festivalu.

Da li mogu da ulazim i izlazim sa festivala?

U toku jedne večeri ulazak na festival moguć je samo jednom. Ukoliko izađeš osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra.

Gde mogu da nabavim ulaznice za Belgrade Music Week festival?

Ulaznice za festival možeš da nabaviš:

 • na ulazu na festival, svaki dan od 18 - 02h
 • putem besplatne eFinity mobilne aplikacije
 • putem vebsajta efinity.rs
 • na eFinity prodajnom mestu u TC Ušće, na glavnom ulazu, u sklopu info centra

Da li se plaća Music Week, koja je cena ulaznica za festival i koje ulaznice postoje?

 • Regularna dnevna ulaznica: 890 dinara
 • FAN PIT dnevna ulaznica: 1,090 dinara
 • VIP dnevna ulaznica: 1,590 dinara
 • Regularan paket ulaznica: 1.690 dinara
 • VIP paket ulaznica: 3.390 dinara

AKTIVACIJA ULAZNICE - UKOLIKO JE KUPLJENA NA PRODAJNOM MESTU (HARD TICKET)

Svaka fizički kupljena ulaznica za Belgrade Music Week festival mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji. 

  Koraci:
 1. Preuzmite besplatnu aplikaciju
 2. Uđite na sekciju Tickets/Ulaznice
 3. Zatim kliknite na Choose an event / Odaberite još i odaberite događaj za koji ste kupili ulaznicu
 4. Zatim kliknete na Activate a ticket / Aktiviraj kartu i skenirajte QR kod sa ulaznice. Ulaznica je nakon toga automatski aktivirana
 5. Na ulazu na festival pokazaćete QR kod iz aplikacije, ne sa ulaznice, jer unosom u aplikaciju QR kod sa ulaznice (hard ticket) prestaje da važi

Šta ako sam kupio regularnu ulaznicu a želim da je nadogradim na VIP?

Nikakav problem! Na ulazu u koncertni deo festivala, na vidno obeleženom mestu na kom piše «VIP UPGRADE» možeš da nadogradiš svoju regularnu ulaznicu na VIP, po ceni od 1,000 din.

* Navedene cene važiće i za vreme trajanja festivala.

Da li dobijam narukvicu za kretanje po festivalu ukoliko imam VIP ili FAN PIT ulaznicu?

Svaki posetilac koji je kupio VIP ili FAN PIT ulaznicu pri ulasku na festival i čekiranju dobija narukvicu koja će mu omogućiti ulazak i boravak u VIP ili FAN PIT zonama.

Šta podrazumeva VIP ulaznica?

Ovogodišnje izdanje Belgrade Music Week festivala sa sobom donosi veliku novinu kada je u pitanju VIP deo festivala. Po prvi put ikada do sada, VIP deo biće povezan sa binom. Za fanove koji su obezbedili ili planiraju da obezbede svoje mesto u VIP-u ovo znači da će moći da dođu do bine i da uhvate selfi sa publikom, dok iza njih na bini nastupaju izvođači, ali i da svoju omiljenu pesmu slušaju u fan pit-u zajedno sa najvećim fanovima izvođača. Ovog puta na festivalu postoji samo jedan VIP deo, a za razliku od prošle godine, i nalazi se sa Street side (pozicija do bulevara Nikola Tesla). Street side podrazumeva festivalsko iskustvo sa najboljim pogledom i poseban ulaz, a festivalske posetioce očekuje i specijalan VIP hospitality. Kapacitet ove zone je ograničen, zato je preporuka svima koji planiraju rezervacije VIP mesta, urade to što pre.

Koje pogodnosti donose VIP ulaznice za Belgrade Music Week u odnosu na obične ulaznice?

 • poseban ulaz samo za VIP goste, brz ulazak na festival
 • posebno zamensko mesto za VIP goste, gde mogu zameniti svoju ulaznicu za narukvicu, bez gužve i čekanja
 • pristup VIP platformi sa najboljim pogledom na ceo festivalski prostor
 • posebna pogodnost za BANKET stolove i SEPAREE - dolazak do bine i pravljenje selfija sa masom iza sebe i izvođačima čiji se nastup vidi u pozadini
 • pristup FAN PIT zoni
 • bogat asortiman premium pića
 • specijalan VIP hospitality, brza konobarska usluga
 • dostava hrane do mesta sedenja
 • VIP toaleti

Više informacija o konceptu, cenama, minimalnoj potrošnji, načinu kupovine, možete pronaći na ovom linku ili pozivom na broj +381606670318

Da li postoji organizovan ili neki vid prevoz na festival i sa festivala?

Do festivala će saobraćati redovne linije gradskog prevoza, ali će za vreme trajanja festivala režim saobraćaja biti izmenjen. Svaki dan tokom trajanja festivala od 18h do 5h za motorna vozila zatvara se Bulevar Nikole Tesle kod Brankovog mosta, kao i ugao Bulevara Nikole Tesle i Trešnjinog cveta. Parking za posetioce nije obezbeđen, te se preporučuje posetiocima da do festivala dođu sredstvima javnog prevoza.

Za vreme trajanja Music Weeka (26-28. avgust), biće uvedeni sledeći dodatni noćni polasci sa stanice Novi Beograd, u saradnji sa Srbija vozom:
- Subota, 27. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac
- Nedelja, 28. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac

Šta je eFinity aplikacija i kako se koristi?

Besplatna mobilna aplikacija eFinity pruža najrazličitije servise iz svih oblasti života - zabave, kulture, umetnosti, turizma i mnogih drugih sfera, i dostupna je na Google Play i App Store. Putem eFinity aplikacije ovog leta možeš na najkomforniji i najbrži način da rezervišeš i kupiš ulaznice za najveće muzičke događaje i manifestacije, među kojima je trenutno aktuelna ponuda za Belgrade Music Week festival na Ušću.

IOS link za preuzimanje
Android link za preuzimanje

Naša preporuka je svakako da skinete vesplatno eFinity aplikaciju, koristite brojne benificije, ali i da uz pomoć aplikacije budete interaktivni sa binom.

KUPOVINA ULAZNICA PUTEM EFINITY APLIKACIJE

Da biste koristili eFinity aplikaciju i kupili ulaznice za događaj, neophodno je da budete online. Video tutorijal za kupovinu karata putem eFinity aplikacije možete pogledati ovde.

AKTIVACIJA ULAZNICE - UKOLIKO JE KUPLJENA NA PRODAJNOM MESTU (HARD TICKET)

Svaka fizički kupljena ulaznica za Belgrade Music Week festival mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji.

  Koraci:
 1. Preuzmite besplatnu eFinity aplikaciju
 2. Uđite na sekciju Tickets/Ulaznice
 3. Zatim kliknite na Choose an event / Odaberite još i odaberite događaj za koji ste kupili ulaznicu
 4. Zatim kliknete na Activate a ticket / Aktiviraj kartu i skenirajte QR kod sa ulaznice. Ulaznica je nakon toga automatski aktivirana
 5. Na ulazu na festival pokazaćete QR kod iz aplikacije, ne sa ulaznice, jer unosom u aplikaciju QR kod sa ulaznice (hard ticket) prestaje da važi

Šta ako ne uspem da se registrujem?

Ukoliko vam aktivacija ulaznice ne uspe preko pisanog uputstva pogledajte video uputstvo ispod ili pozovite podršku (Call centar: +381 11 44 33 70 - radno vreme: svaki dan u nedelji od 08-22h

AKTIVACIJA ULAZNICE - UKOLIKO JE KUPLJENA PREKO EFINITY APLIKACIJE

Ukoliko je ulaznica kupljena putem aplikacije, nema potrebe za dodatnim aktivacijama. Ulaznicu je potrebno pokazati sa telefona na ulazu.refund je završen.
Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili nedoumice, kontaktiraj nas na office@efinity.rs

Plaćanje na festivalu

Plaćanje na festivalu (hrana i piće) odvijaće se isključivo gotovinom ili platnim karticama.

Kome da se obratim u ako imam dodatna pitanja ili neki problem?

Za sve dodatne informacije, kontaktiraj nas na email office@efinity.rs ili pozivom na broj 011 44 33 070

Da li postoji oficijelni parking za vreme trajanja festivala?

Parking za posetioce nije obezbeđen, vodite računa o tome kada budete planirali dolazak na festival.

Kakvo vreme najavljuju za vreme trajanja Music Weeka?

Od petka se očekuje stabilizacija vremenskih uslova i sve prognoze predviđaju sunčano vreme, uz visoke dnevne temperature i vedre i tople noći u prestonici.

Kućni red festivala i pravila unošenja stvari na festivalsku površinu

DA – rančevi (školski ranac je maksimalna veličina)
DA – šeširi/kape
DA – upaljači
DA – mobilni telefoni i tablet uređaji
DA – naočare za sunce
DA – cigarete i elektronske cigarete
DA – mali kišobrani
DA – kabanice
DA – kapi za čišćenje kontaktnih sočiva
DA – fotoaparati i kamere (uz zvaničnu press akreditaciju)
DA – insulin (sa dijabetičarskim bukletom i ličnim dokumentima)
DA – lekovi (uz originalni izveštaj doktora i originalno pakovanje)
NE – droga i opijati
NE – noževi i ostalo oružje
NE – flaše i konzerve
NE – instrumenti
NE – hrana i piće kupljeni izvan granica festivala
NE – šatori
NE – kućni ljubimci
NE – veliki kišobrani
NE – pokrivači
NE – štapovi za „selfie“ i GoPro kamere
NE – dronovi
NE – transparenti sa govorom mržnje uperenim ka verskoj i rasnoj pripadnosti, seksualnoj orijentaciji i sl.
NE – dezodoransi i parfemi

Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi funkcionisanja festivala, piši nam na društvenim mrežama ili na email office@musicweek.rs.

Podsećaju se posetioci da aktiviraju svoju ulaznicu u eFinity aplikaciji na vreme, pre dolaska na festival. Određene kategorije ulaznica za BMW već su RASPRODATE, očekuje se gužva na ulazima, pa je preporuka da se za svaki slučaj pripremi i sačuva ulaznica i na telefonu, ili da se odštampa, kako bi se ceo proces ulaska ubrzao! Pripremi se i uživaj u festivalu!

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije i putem sajta www.efinity.rs!

efinity on app store efinity on google play