BELGRADE MUSIC WEEK


Četvrto izdanje festivala Belgrade Music Week održano je od 26. do 28. avgusta na Ušću, a okupilo je najveće zvezde domaće i regionalne muzičke scene među kojima su Nucci i Voyage, Crni Cerak, Corona i Rimski, Gazda Paja, Djexon i Coja, Zera, Indodjija, Relja, Teodora, Devito, Nikolija, IDJShow finalisti, Rasta, Cobi, Sara Jo, Angelina i Inas.

Music Week je jedan od tehnički najzahtevnijih i najmoćnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope, a savremena produkcija, besprekoran zvuk i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje Skymusic, i ove godine pretvorilo su Ušće u najveći plesni podijum. Četvrto izdanje festivala okupilo je više od 250 hiljada ljudi.

Belgrade Music Week deo je Cloud festivalske platforme koja objedinjuje tri najveća beogradska muzička festivala, pretvarajući Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope, sa posetom od preko preko 900.000 ljudi u godinama iza nas (u non-covid uslovima).

Kroz festivalske kapije prvog letnjeg Music Week festivala 2019. godine prošlo je više od 300.000 posetilaca. Drugu godinu održavanja obeležila je pandemija, pa je festival imao svoje manje, svedeno izdanje u vidu Music Week Bara na Adi Ciganliji. Već treće izdanje ovog festivala, kada se Music Week vratio na Ušće, napravilo je revoluciju u produkciji događaja i zakucalo status najvećeg festivala popularne muzike u regionu. Belgrade Music Week ove godine biće održan u unapređenom, trodnevnom formatu, a posetioce očekuju najveće pop, trap, hip-hop i EDM zvezde, odlična zabava, kao i atraktivan propratni program.

Na festivalu su do sada nastupili svi najpopularniji izvođači sa naših prostora kao što su Dragana Mirković, Jelena Rozga, Toni Cetinski, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, Jelena Kareluša, Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas, Voyage, Teodora Džehverović. Darko Lazić, Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo, Nucci, Hurricane, Katarina Grujić i mnogi drugi.

Prodaja karata putem
besplatne eFinity aplikacije i putem sajta www.efinity.rs!

efinity on app store efinity on google play