Završen Music Week bar na Adi

Lexingon, Aco Pejović, Dženan Lončarević napravili sjajnu atmosferu drugog vikenda Cloud Ada manifestacije

Drugi vikend Cloud Ada manifestacije uspešno je završen sinoć, uz dobru atmosferu i poštovanje propisanih mera zaštite.

Publiku su prvo veče Music Week bara zagrejale mlade zvezde Angellina, Voyage i Breskvica.

„Po drugi put učestvujem na Music Week-u i srećna sam što sam deo ove manifestacije. Radujem se nastupu i potrudiću se da svima koji budu tu ulepšam petak veče dobrom muzikom i atmosferom“ rekla je Angelina pre nastupa.

I zaista, sudeći po sjajnoj atmosferi koja je vladala među publikom mlađe generacije, Angellina, Breskvica i Voyage zaista su dali svoj maksimum i ulepšali veče posetiocima manifestacije.

Na vrhuncu večeri na binu su stupili članovi sastava Lexington, i svojim poznatim hitovima i energičnim nastupom napravili fenomenalnu atmosferu.

Drugi dan Music Week bara počeo je zvucima sevdaha, koji su u poslepodnevnim časovima posetiocima Ade Ciganlije priredili članovi sastava Belgrade Soul Sextet. Za zabavu u večernjim satima bili su zaduženi Mega bend i Aco Pejović, koji je svojim sjajnim nastupom i komunikacijom sa publikom izazvao oduševljenje.

Music Week bar završen je u velikom stilu – u nedelju su na bini nastupili sjajni Dženan Lončarević i Tropico bend.

Publika je bila veoma disciplinovana, i ispoštovala je apele organizatora o držanju distance i poštovanju propisanih mera.

Cloud Ada manifestacija pokazala je da i u doba pandemije koncerti mogu da se održavaju na otvorenom, kada se pronađe pravi model i format događaja koji obezbeđuje i dobru zabavu i sigurnost za posetioce.

MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.
MusicWeek 25.08.


    Cloud Festivals
    © 2019 SKY CORPORATION
    Sva prava zadržana.