80.000 POSETILACA PRVOG DANA MUSIC WEEKA NA UŠĆU

Prvo veče beogradskog Music Week festivala nadmašilo je sva očekivanja! Osamdeset hiljada ljudi prošlo je kroz festivalske kapije na Ušću, tokom prvog od tri festivalska dana.

Beograđani i gosti Beograda uživali su sinoć u spektakularnim koncertima Saše Kovačevića, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Dragane Mirković i Dženana Lončarevića.

Hiljade posetilaca pohrlilo je na Ušće već u 19h kada su festivalske kapije otvorene. Sjajni Saša Kovačević otvorio je Music Week, a nakon njega je na scenu izašla Jelena Rozga. Šarmantnoj zvezdi sinoć je bio rođendan, pa su joj organiozatori i publika pripremili specijalno iznenađenje – tortu i čestitke!

Jedan od miljenika beogradske publike, koji i sam ne krije da uvek sa zadovoljstvom nastupa u Beogradu, Toni Cetinski, održao je fantastični koncert. Nakon njega je na scenu stupila Dragana Mirković, čiji je beogradski nastup publika željno iščekivala već nekoliko godina, s obzirom na to da je poslednji koncert u glavnom gradu imala pre nekoliko godina. Za sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih časova pobrinuo se fenomenalni Dženan Lončarević, uz čije je hitove završeno prvo veče Music Weeka.

Na istom mestu publiku večeras očekuju legenda regiona Hari Mata Hari od 20h, a nakon njega nastupa jedna od najboljih pop pevačica sa ovih prostora, Nina Badrić, u 21:15h. Mega zvezda Lepa Brena počinje svoj nastup u 22:30h, posle nje na binu stupa Aca Lukas 00:45h, a drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić čiji nastup počinje u 3h.

U nedelju, 25. avgusta, nastupaju Maya Berović, Senida, Buba i Džala, Coby, Sara Jo, Katarina Grujić i Angellina.

Ulaz na festival je besplatan uz skinutu besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App.

MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.
MusicWeek 23.08.


    Cloud Festivals
    © 2019 SKY CORPORATION
    Sva prava zadržana.