Kakva završnica Kopaonik Music Week-a! Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"!

Kakva završnica Kopaonik Music Week-a! Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"!

"Mjerkam te mjerkam" numera je kojom je Zdravko Čolić sinoć otpočeo spektakularan koncert u okviru Kopaonik Music Week festivala kojim se zvanično zatvorila muzička sezona na najpopularnijoj domaćoj planini.

Već sa prvim tonovima uvodne numere atmosfera je eksplodirala - bilo je jasno da će ovo biti jedna od najboljih žurki ikada, dok je Čola šeretski i sa energijom kojoj bi pozavideli i mladići u ranim dvadestim, sa lakoćom pevao gotovo tri sata.

Ređali su se hitovi "Čija je ono zvijezda", "Sto dukata", "Ničeg nije bilo između nas", „Produži dalje“, „Čaje šukarije“, „Ti si mu krvi“ i drugi, a prava pometnja nastala je kada se omiljenom pevaču na ovim prostorima na bini pridružila niko drugi do - Lepa Brena! Njih dvoje su sinoć, na opšte iznenađenje svih prisutnih, zajedno otpevali veliki hit "Pusti pusti modu" i ispisali nove stranice muzičke istorije.

"Ostvarila mi se životna želja" - vidno emotivna bila je Brena, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

SKYMUSIC se i ovoga puta potrudio da čitav nastup bude propraćen neverovatnim svetlosnim i audio-vizuelnim efektima, što je doprinelo ionako fantastičnoj atmosferi - publika je tokom cele večeri pevala uglas s Čolom i igrala, a nakon zvaničnog završetka nastupa, višeminutne ovacije i skandiranje njegovog imena, navele su popularnog pevača da se vrati na bis i otpeva još nekoliko svojih najvećih hitova.

objavljeno: 17. March, 2024

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...