Kopaonik Music Week: Lepa Brena oduševila prve večeri, večeras nastupa Čola!

Kopaonik Music Week: Lepa Brena oduševila prve večeri, večeras nastupa Čola!

Sinoć je Event Hall hotela GRAND bio pretesan za sve koji su želeli da svedoče istinskom spektaklu jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu - Lepe Brene!<|p>

Na završnom događaju Kopaonik Music Week-a, kojim se zatvara ovogodišnja muzička sezona, Brena je oduševila publiku svojim beskrajnim šarmom, entuzijazmom i neverovatnom energijom, dokazavši zašto je neosporno prva dama domaćeg šoubiza. Numere koje su obeležili decenije, poput "Udri Mujo", "Miki, Mićo", "Bato, Bato" "Hajde da se volimo" i mnoge druge, podigle su publiku na noge, ali i novije pesme poput "Boliš i ne prolaziš", "Pazi kome zavidis" nisu izostale sa Breninog repertoara, na oduševljenje prisutnih.

Koncert je najavljen jedinstvenim kolažnim videom, sa nekim od najprepoznatljivijih pesmama i spotova iz bogate Brenine karijere, a otvoren je numerom "Uđi slobodno", uz gromoglasne ovacije i aplauze.

Publika je uglas pevala svaku pesmu, stvarajući neponovljivu atmosferu, a produkcija SKYMUSIC-a je i ovog puta bila na visini zadatka, doprinoseći vrhunskom show-u o kojem će se dugo pričati.

Žurka je trajala do duboko u noć, a večeras nas u okviru Kopaonik Music Week-a očekuje još jedan spektakl za zatvaranje sezone - koncert Zdravka Čolića, na istom mestu.

objavljeno: 16. March, 2024

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...