Sledi ZIMSKA IDILA


SKI OPENING BY MUSIC WEEK kao jedan od tri glavna razloga zašto posetiti srebrnu planinu već u decembru!

Kopaonik, biser srpskih planina, sprema se za nezaboravnu sezonu, a Ski Opening by Music Week će biti „tačka na i“, sa dodatkom vrhunskih koncerata u hotelu GRAND Kopaonik. Otkrivamo tri stvari koje nikako ne smete propustiti!

1. Aco Pejović i Seka Aleksić u svečanoj sali hotela GRAND Kopaonik

Za ljubitelje dobre muzike i fantastične atmosfere, 08. i 09. decembar će biti dani za pamćenje. U luksuznom ambijentu Hotela GRAND, iskusite nezaboravne nastupe Ace Pejovića i Seke Aleksić, dva najveća imena domaće muzičke scene, koji će, uz najsavremeniju produkciju SKYMUSIC-a upotpuniti magiju ovog festivala. Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu musicweek.rs.

2. Ski čarolija na stazama

Kopaonik je poznat po svojim savršenim stazama za skijanje, te je vreme da provedete dan na stazi u okruženju bajkovite prirode. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan skijaš, Kopaonik nudi staze za svakog, uz odlične ski instruktore za one koji žele da se usavrše.

3 apres ski zabava

Nakon dana provedenog na stazi, vreme je za apres ski zabavu. Uživajte u tradicionalnim specijalitetima u planinskim restoranima ili se opustite uz čašu vina u jednom od brojnih kafića. Za dodatni užitak, posetite neki od spa centara i prepustite se potpunom opuštanju.

Manifestacija Ski Opening je više od skijanja, to je prilika za stvaranje uspomena koje će trajati ceo život. Uživajte u muzici, skijanju i čarima ovog prelepog planinskog raja na Kopaoniku!

objavljeno: 15. November, 2023

Najnovije vesti

Samo tri dana do Sretenja: Tea Tairović i Saša Matić za najluđu žurku na Kopaoniku!

Spremite se za nezaboravan vikend, jer je odbrojav...

TEA TAIROVIĆ & SAŠA MATIĆ ZA SRETENJE

Nakon serije nezaboravnih koncerata koji su zatres...

Neviđeni štimung na Kopaoniku: Darko Lazić i Andreana Čekić zapalili planinu za Srpsku Novu Godinu!

U srcu Kopaonika, u spektakularnom Event Hall-u ho...