Za samo 24 sata prodato više od 80 odsto ulaznica po POKLON cenama! Akcija važi do nedelje u ponoć

Za samo 24 sata prodato više od 80 odsto ulaznica po POKLON cenama! Akcija važi do nedelje u ponoć

Neverovatnih 80 odsto ulaznica za Belgrade Music Week po POKLON cenama rasprodato je u prvih 24 sata, čime se još jednom potvrdilo da se radi o najiščekivanijem muzičkom događaju godine!

Od 23. do 25. juna beogradsko Ušće postaće epicentar spektakularnih muzičkih frekvencija, budući da su najavljeni nastupi apsolutnih predvodnika novog lica muzičke industrije i suverenih vladara YouTube trending - Raste, Devita, Voyage-a, Nucci-ja, Crnog Ceraka, Teodore, Breskvice, Henny-ja, Popova, Amne, Mahrine i mnogih drugih.

Upravo zahvaljujući njima, fanovi su dobili priliku da, uz PROMO kodove koje su izvođači delili na svojim društvenim mrežama, obezbede svoje ulaznice po POKLON ceni, sa čak 60 odsto popusta! Zaljubljenici u trap, balkan trap i urban pop zvuk imaju priliku da iskoriste ovu akciju i da do nedelje u ponoć putem sajta efinity.rs nabave svoje ulaznice za Belgrade Music Week po najpovoljnijim cenama.

Od ponedeljka, ulaznice za festival biće dostupne i putem besplatne aplikacije eFinity, kao i na eFininty prodajnim mestima – u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene, po izmenjenim cenama.

Zato požurite i obezbedite svoje ulaznice što pre. Vidimo se na Ušću!

objavljeno: 19. May, 2023

Najnovije vesti

Samo tri dana do Sretenja: Tea Tairović i Saša Matić za najluđu žurku na Kopaoniku!

Spremite se za nezaboravan vikend, jer je odbrojav...

TEA TAIROVIĆ & SAŠA MATIĆ ZA SRETENJE

Nakon serije nezaboravnih koncerata koji su zatres...

Neviđeni štimung na Kopaoniku: Darko Lazić i Andreana Čekić zapalili planinu za Srpsku Novu Godinu!

U srcu Kopaonika, u spektakularnom Event Hall-u ho...