Završen prvi vikend Kopaonik Music Week-a

Završen prvi vikend Kopaonik Music Week-a

Saša Matić, Milica Pavlović i Željko Joksimović imali nastupe za pamćenje

Kopaonik Music Week već sedam godina privlači zaljubljenike u dobru zabavu i skijaše iz celog regiona svojim odličnim muzičkim programom, što se potvdilo i ove godine!

Prvi vikend Kopaonik Music Week-a, omiljenog zimskog muzičkog festivala, protekao je u nezaboravnoj atmosferi uz spektakularne nastupe nekih od najvećih muzičkih regionalnih zvezda. Event sala hotela Grand prve večeri, 10. marta, ugostila je Sašu Matića, koji je svojim prepoznatljivim glasom i vanvremenskim hitovima napravio odličnu atmosferu i na pravi način dao uvertiru za senjoritu Milicu Pavlović čiji je fantastičan nastup i prepoznatljiva energija ostavila publiku bez daha. Već sledeće večeri, bard domaće pop scene, Željko Joksimović, u prepunoj sali hotela Grand održao je nezaboravan koncert uz glasne ovacije publike, koji je trajao do duboko u noć.

Narednog vikenda, ljubitelje dobre zabave očekuju nastupi još dve velike regionalne muzičke zvezde – Lepe Brene 17. marta i Dina Merlina 18. marta, koji će i zatvoriti ovogodišnje izdanje Kopaonik Music Week-a, te pozivamo sve fanove da nam se pridruže i budu deo nezaboravnog događaja na jednoj od najpopularnijih zimskih destinacija u regionu.

Podsećamo, festival već sedam godina privlači zaljubljenike u dobru zabavu i skijaše iz celog regiona odličnim muzičkim programom, a osim toga, najpopularnija srpska planina svojim posetiocima nudi i najraznovrsnije sadržaje i aktivnosti, ali i mogužnost uživanja u jednom od najluksuznijih hotela na Kopaoniku – hotelu Grand.

Vidimo se na Kopaoniku!

objavljeno: 15. March, 2023

Najnovije vesti

Belgrade Music Week: FAN PIT gotovo rasprodat, požurite sa kupovinom ulaznica

Više od 85 odsto pojedinačnih FAN PIT ulaznica p...

Ulaznice za Belgrade Music Week od danas po PROMO cenama – 40% POPUSTA

Sam početak leta u Beogradu rezervisan za najveći...

Za samo 24 sata prodato više od 80 odsto ulaznica po POKLON cenama! Akcija važi do nedelje u ponoć

Neverovatnih 80 odsto ulaznica za Belgrade Music W...