Željko Joksimović na Kopaonik Music Week-u

Željko Joksimović na Kopaonik Music Week-u

Ljubitelje ski spotova i dobre zabave očekuje nezaboravan mart na popularnoj srebrnoj planini

Kopaonik Music Week godinama unazad sinonim je za najbolji provod na omiljenoj srpskoj planini, a najava novog nastupa prvog vikenda festivala to i potvrđuje!

Jedan od najvećih hitmejkera i najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Željko Joksimović, održaće koncert za pamćenje 11. marta, drugog dana festivala u Event Sali hotela Grand, čime se tradicija nastupa najvećih regionalnih zvezda na Kopaonik Music Week-u nastavlja!

Samo dan ranije, 10. marta, ljubitelje dobre muzike očekuje još jedna poslatica, budući da će ovogodišnji festival otvoriti jedan od omiljenih vokala domaće narodne muzike, Saša Matić, kome će se na sceni pridružiti i atraktivna Milica Pavlović, kao specijalno „pojačanje“.

Najsavremenija audio-vizuelna produkcija za koju je zadužen Skymusic dodatno će doprineti čitavom ugođaju, pa nema sumnje da publika može da računa na jedinstven i neponovljiv spektakl.

Već sledećeg vikenda, 17. i 18. marta, očekuju se nastupi novih muzičkih zvezda regiona, koji će zasigurno sedmo izdanje Kopaonik Music Week-a zatvoriti u velikom stilu!

objavljeno: 09. February, 2023