Objavljen datum održavanja Belgrade Music Week festivala

Objavljen datum održavanja Belgrade Music Week festivala

Belgrade Music Week festival biće održan ove godine od 26. do 29. avgusta na Ušću, najavili su organizatori iz Skymusica. Treće po redu izdanje Belgrade Music Week-a okupiće više od 20 najvećih regionalnih zvezda pop, narodne i trep muzike.

Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week, EXIT, Lovefest, Arsenal fest i Nišville, pokrenuli su nacionalnu kampanju za vakcinaciju, čiji su fokus mladi. Oni pozivaju mlade da daju svoj doprinos vraćanju normalnom životu, preuzmu odgovornost za sebe i svoju okolinu, i vakcinišu se. To je jedini način za ostvarenje postavljenog zajedničkog cilja – da pre 21. juna više od 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije bude vakcinisano što će, između ostalog, omogućiti povratak festivala i koncerata.

Belgrade Music Week je letnje, beogradsko izdanje festivala popularne muzike koji se već godinama održava na Kopaoniku. Zajedno sa Belgrade Beer Festom, Belgrade Music Week čini Cloud festivalsku platformu, koja je 2019. godine na Ušću okupila više od 920.000 ljudi i postala jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije.

Više informacija o izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Music Week festivalu biće objavljeno u narednim nedeljama.

objavljeno: 24. May, 2021

Najnovije vesti

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji fes...

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi - Fanovi u transu!

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na...

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa...